Finalists
The Master pastry chefs who participated in the final of the Panettone World Championship on 20 October 2019 in Host - Fiera Milano, are
Below the names of the italians pastry chefs selected:
Marco Avidano
Pasticceria Avidano - Chieri & Torino (TO)
Mario Bacilieri
Pasticceria Bacilieri - Marchirolo (VA)
Maurizio Bonanomi
Pasticceria Merlo - Pioltello (MI)
Renato Bosco
Saporè - San Martino Buon Albergo (VR)
Fabrizio Camplone
Caprice di dolcezze - Pescara (PE)
Fabio Ciriaci
Gusto Madre - Alba (CN)
Emanuele Comi
Pasticceria Comi - Missaglia (LC)
Ivo Corsini
Panificio Pasticceria Corsini Ivo - Porretta Terme (BO)
Davide Dall'Omo
Pasticceria Dall’Omo Davide - Santa Lucia (VR)
Luca Diana
Diana La Pasticceria dal 1991 - Pordenone (PN)
Denis Dianin
D&G patisserie - Selvazzano Dentro (PD)
Aniello Di Caprio
Lombardi Pasticcieri - Maddaloni (CE)
Angelo Di Masso
Pan dell’Orso - Scanno (AQ)
Francesco Elmi
Pasticceria Regina di Quadri - Bologna (BO)
Antonio Follador
Panificio Follador - Pordenone (PN)
Salvatore Gabbiano
Pasticceria Gabbiano - Pompei (NA)
Claudio Gatti
Pasticceria tabiano - Tabiano (PR)
Stefano Gatti
Il Fornaio Gatti - Viareggio (LU)
Giorgia Grillo
Nero Vaniglia - Roma (RM)
Stefano Laghi
Maison Antonella 1986 - Alessandria (AL)
Daniele Lorenzetti
Pasticceria Lorenzetti - San Giovanni Lupatoto (VR)
Grazia Mazzali
Pasticceria Mazzali - Governolo (MN)
Luca Montersino
Luca Montersino srl - Acquaviva (RSM)
Oscar Pagani
Non Solo Pane - Palazzolo Sull’Oglio (BS)
Giuseppe Pepe
Pepe Mastro Dolciere - Sant’Egidio del Monte Albino (SA)
Anna Sartori
Pasticceria Sartori - Erba (CO)
Alessandro Slama
Ischia Pane - Ischia (NA)
Valter Tagliazzucchi
Il Giamberlano - Pavullo Nel Frignano (MO)
Vincenzo Tiri
Tiri 1957 - Acerenza (PZ)
Andrea Zino
Canepa 1862 - Rapallo (GE)
Patrick Zanesi
Dolce & Salato - Liscate (MI)